Over ons

Over ons

Met Hansen & Bok kiest u voor een betrokken elektrotechnisch installateur, thuis in de verschillende disciplines van de elektrotechniek. Vanaf het eerste contact denken we met u mee. Advies, ontwerp en uiteraard het installatieproces zelf is bij ons in vakkundige en betrouwbare handen. Met ons team van vaste medewerkers houden we de verschillende specialismen in eigen hand. Zo kunnen we de uitvoering en de kosten van ieder project maximaal controleren, waarbij kwaliteit wordt geborgd.

25 jaar kennis en ervaring in de elektrotechniek

Hansen & Bok Elektrotechniek heeft met oprichters Jack Hansen en Jan Schilder ruim 25 jaar specialistische kennis en ervaring in huis op de verschillende deelgebieden binnen de elektrotechniek. Gekwalificeerd voor alle voorkomende werkzaamheden en met een lange reeks afgeronde projecten in uiteenlopende segmenten op zijn naam, werkt Hansen & Bok jaar in - jaar uit aan zijn reputatie als betrouwbare en professionele partner.

Onze offerte is helder en biedt hoogstaande installatiekwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Vergelijkt u ons hierbij gerust met andere installateurs.

We nodigen u graag uit om samen een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Over ons

Kwaliteit, uitvoering en nazorg door een vast team van monteurs

De kwaliteit van Hansen & Bok ziet u terug in de deskundige voorbereiding, uitvoering en nazorg van iedere opdracht, waarbij functionaliteit en innovativiteit steeds met elkaar in balans worden gebracht.

Het werkgebied van Hansen & Bok beslaat regio West-Nederland waar met volledig uitgeruste bedrijfswagens en een vast team van monteurs ieder klein en groot project kan worden uitgevoerd.

Over ons

Sponsoring

Trotse sponsor van RKAV Volendam.

 

Over ons

RKAV Volendam

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!